Vrahovice

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Vrahovice

Vrahovice iku désa sing dunungé ana ing tengahé Cék. Désa iki dadi punjeré Laladan Olomouc. Padunungé ana 3.400 jiwa.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Vrahovice&oldid=1029473"