Vivo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Vivo ya iku perusahaan teknologi lan informasi saka China sing gawé lan ngembangaké produk smartphone.

Referènsi[besut | besut sumber]