Varanus bitatawa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Varanus bitatawa
Salira Varanus bitatawa iku panganan lumrah kanggo suku-suku tradhisional ing sawetara bagéan Filipina.

Varanus bitatawa iku siji salira sing urip ing Filipina. Salira iki akèh dipangan wong lokal.

Uga delengen[besut | besut sumber]