Valparaiso

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Montaje de Valparaíso.jpg

Valparaiso iku sawijining kutha ing nagara Chili, ibukutha provinsi Valparaiso, Chili lan region Valparaiso utawa Region V.