VBScript

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
SampleCode.JPG

VBScript utawa asrin kasebut Visual Basic Scripting Edition yaiku wangun basa skrip kang ana diinterpretasikake minangka dieksekusi uga dikembangake déning Microsoft Corporation wiwit taun 1996 kang asring dimigunakake kanggo pagumbaranan web Internet Explorer (uga bisa digunakake minangka versi Internet Explorer 3.0). VBScript arupa wangun basa skrip turunan saka basa pamrograman Visual Basic for Applications (VBA) kang dimupanggatake déning Microsoft Office lan jinisé platform pangembangan kang kacipta déning Microsoft liyané.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=VBScript&oldid=833690"