Universitas Sanata Dharma

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Universitas Sanata Dharma
RèktorDrs.J. Eka Prijatma, M.Sc, Ph.D. (2014-sekarang)
Situs webwww.usd.ac.id

Universitas Sanata Dharma (Jawa: ꦦꦮꦶꦪꦠꦤ꧀ꦭꦸꦲꦸꦂꦯꦤꦠꦝꦂꦩ) iku universitas Katulik kang mapan ing Yogyakarta.