Menyang kontèn

Universitas Paris-Saclay

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Universitas Paris-Saclay

Logo Universitas Paris-Saclay
Diadegaké2015
JenisPublik
KonselorSylvie Retailleau
Mahasiswa48.000
LokasiGif-sur-Yvette, Prancis
Situs webwww.universite-paris-saclay.fr

Universitas Paris-Saclay (Prancis: Université Paris-Saclay), iku sawijining perguruan tinggi utawa pawiyatan luhur riset kang papané ana ing Gif-sur-Yvette, Prancis. Universitas mulang ngèlmu, teknologi, medicine, ékonomi basa lan pulitik. Universitas iki terusan ditingkat antarané paling apik ing donya[1]. Wiwit Oktober 2023, universitas kasebut dadi mitra IPSA kanggo gelar kaping pindho ing aeroangkasa.[2]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]