Unilever

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Logo Unilever

Unilever (Cithakan:Bej Cithakan:Euronext NYSE: UN) LSE: ULVR) iku sawijining prusahaan multinasional kang mrodhuksi barang konsumèn kang markasé dumunung ing Rotterdam, Walanda. Prusahaan iki diadegaké taun 1930. Prusahaan iki duwé karyawan cacahé 206.000 jiwa. Mrodhuksi panganan, ombènan, dat kanggo resik-resik, lan barang-barang konsumèn pribadi. Sawetara mèrk misuwur duwèké Unilever antar aliya: Rinso, Sunsilk, Dove lan Clear

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Unilever&oldid=974210"