Unggah-Unggahan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Unggah-Unggahan yaiku upacara slametan sing dileksanaaké saben dina jemuwah kliwon wulan Ruwah kanthi papan ing Pasaréan Bonokeling, désa Pekuncen, kecamatan Jatilawang.