Umbul Tlatar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Umbul Tlatar inggih punika salah satunggalipun objèk wisata alam wonten ing kutha Boyolali, ingkang digolongaken objèk wisata toya[1]. Daya tarik utama saking objèk wisata punika inggih punika pemancingan ingkang nyediaaken warna-warna iwak, saha wonten pendukungipun wonten é bèji kanggé sedanten umur, taman pakecehan saha sesawangan alam ingkang eco sanget saha wonten panggung hiburan ingkang saged diginaaken damel pagelaran acara-acara kados ta konser musik][1].

Geografris[besut | besut sumber]

Umbul Tlatar wonten ing Dukuh Tlatar DesaKebonbino Kacamatan Boyolali kathi jarak 4kilo dhateng sisih lor[2].

Fasilitas[besut | besut sumber]

Fasilitas ingkang dipunsuguhaken wonten ing Umbul Tlatar punika inggih punika

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b pariwisataboyolali.info : Tlatar diundhuh tanggal 25 September 2012
  2. boyolalikab.go.id : Tlatar Reservoir diundhuh tanggal 25 September 2012
  3. hellosolo.com : Manikmati Keindahan Umbul Tlatar Boyolali diundhuh tanggal 25 September 2012