USS Vestal (AR-4)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
USS Vestal (AR-4), taun 1920-an.

USS Vestal iku prau pangrukti nalika Perang Donya II ing Wadya Sagara Amérikah Sarékat. Prau iki kapernahaké rikala 25 Maret 1907 ing Brooklyn déning New York Navy Yard; banjur kababar rikala 19 Mèi 1908. Prau iki kinepyakaké rikala 4 Oktober 1909 ing pamangkuné Kumendhan Edward L. Beach, Sr. Prau iki lolos perang donya lan kabungkar rikala 28 Juli 1950 ing Baltimore, Maryland.

Réferensi[besut | besut sumber]