USS Mason (DE-529)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
USS Mason (DE-529), taun 1944.

USS Mason iku prau panumpes iringan klas Evarts nalika Perang Donya II ing Wadya Sagara Amérikah Sarékat. Prau iki kapernahaké rikala 14 Oktober 1943 déning Boston Navy Yard; banjur kababar rikala 17 Novèmber 1943. Kang mragadi prau iki Nyonyah David Mason. Prau iki kinepyakaké rikala 20 Maret 1944 ing pamangkuné Lètnan Kumendhan William M. Blackford. Prau iki lolos perang lan kabungkar taun 1947.

Réferensi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]