Tucson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tucson iku siji kutha ing praja Arizona, Amérikah Sarékat. Kutha iki nduwé padunung 543.910 jiwa.