Tucson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Tucson iku sawijining kutha ing praja Arizona, Amérika Sarékat. Kutha iki nduwé padunung 543.910 jiwa.