Tucson

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Tucson iku sawijining kutha ing nagara bagéyan Arizona, Amérika Sarékat. Kutha iki nduwé padunung 543.910 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tucson&oldid=976195"