Tucson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Tucson iku sawijining kutha ing nagara bagéyan Arizona, Amérika Sarékat. Kutha iki nduwé padunung 543.910 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tucson&oldid=976195"