Trojany

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Trojany iku sawijining désa ing Polandhia, saantarané Wołomin lan Warsawa. Ing taun 2014 désa iki pedhunungé ana 490 jiwa.