Trojany

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Trojany iku sawijining désa ing Polandhia, saantarané Wołomin lan Warsawa. Ing taun 2014 désa iki pedhunungé ana 490 jiwa.