Trikaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Trikaya

Trikaya ya iku putrané Rahwana sing sajeroning pewayangan kacarita lair saka garwa selir. Trikaya dadi ksatria senapati wektu perang antara Alengka lan Ayodya.