Trek doli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gambar:Trukdoli.jpg
Truk doli ing TPS Surabaya

Trek doli punika trek ingkang dimupangatake ngangkud barang wonten ing pelabuhan/terminal peti kemas minangka kanggé mindahake peti kemas saking lapangan panumpukan tumuju ing Krane minangka kanggé minggahake utawi mandapake wonten kapal.Mupangat kang utama inggih punika kanggé ngampangake amarga saged narik utawi mindahake sesarengan 4 (sekawan) peti kemas kanthi ukuran sedeng (20 ft) utawi 2 peti kemas 40 sikil.

Delengen ugi[besut | besut sumber]