Toy Story

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Toy Story iku sawijining filem animasi komputer 3D saka Amérika Sarékat prodhuksi Pixar Animation Studios lan dirilis ing biyoskup déning Walt Disney Pictures tanggal 22 Novèmber 1995. Film iki ya iku nomer katelu saka séri filem Toy Story.

Para paraga sadurungé uga mèlu ngisi swara filem iki, kaya ta Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack, Annie Potts, lan Don Rickles.

Réferènsi[besut | besut sumber]