Touch Your Heart (sèri TV)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Touch Your Heart [1] [2] ( Hangul진심이 닿다; RRJinsimi Data) ya iku sèri télévisi Koréa Kidul 2019 sing dibintangi Yoo In-na lan Lee Dong-wook. Dikembangaké déning Studio Dragon lan diproduksi bebarengan déning Mega Monster lan Zium Konten adhedhasar novel web saka jeneng sing padha sing pisanan diterbitaké ing 2016 déning KakaoPage, ditayangké ing tvN wiwit tanggal 6 Fèbruari nganti 28 Maret 2019. [3] [4] [5] [6]

Sinopsis[besut | besut sumber]

Aktris top Oh Jin-shim, sing duwé jeneng panggung Oh Yoon-seo, duwé skandal sing ngrusak kariré 2 taun suwéné. Kanggo ngolèhi preran ana ing sèri TV anyar, dhèwèké gelem dadi sékretaris pemagang ing firma hukumé Kwon Jung-rok.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Touch Your Heart [Title in the URL]". Tving (ing basa Korea). tvN. Dijupuk August 8, 2019. 
  2. touch your heart [티저] 이동욱 x 유인나, 닿다, 손 끝이 닿다 190101 EP.0 (ing basa Korea). tvN Drama. Dijupuk December 29, 2018. 
  3. Dong, Sun-hwa. "Chemistry is right: Lee Dong-wook, Yoo In-na may reunite for new show". The Korea Times. Dijupuk December 1, 2018. 
  4. ""Goblin" Couple Lee Dong-wook and Yoo In-na to Reunite in "Touch Your Heart"". TV Report. Dijupuk December 1, 2018. 
  5. Yeo, Ye-rim. "'Goblin' stars to reunite in drama". Korea JoongAng Daily. Dijupuk December 1, 2018. 
  6. "‘Guardian’ stars return in ‘Touch Your Heart’". Korea JoongAng Daily. January 31, 2019.