Tortelli cremaschi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tortelli Cremaschi
Tortelli cremaschi.png
Ajanganfirst
Panggonan asalItaly
Tlatah utawa prajaLombardy
Buku masakan: Tortelli Cremaschi  Médhia: Tortelli Cremaschi

Tortelli cremaschi (dhialèk Crema : turtèi cremasch) minangka bahan utama tradhisi kuliner lokal cremasca . Nalika tortelli biasane duwe ngisi sing gurih, nanging tortelli cremaschi iku manis lan ora bisa ditemokake ing panggon liya ing Italia.

Tortilla makili, ing Crema, sajian sing paling penting kanggo prayaan; biasane disiapake kanggo festival, pesta utawa acara kulawarga liyane; Nanging, dudu panganan Natal utawa Paskah, lan meh kabeh desa lan kulawarga duwe resep dhewe-dhewe, beda beda karo desa liyane.