Tombasian, Minahasa Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tombasian, Minahasa Kidul
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Minahasa Selatan {{{nama dati2}}}]]

Tombasian iku kacamatan ing Kabupatèn Minahasa Selatan propinsi Sulawesi Utara.

Kabupatèn Minahasa Selatan