Tokoh masyarakat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Tokoh masarakat iku wong-wong sing antuk kinurmatan lan diakoni ing masarakaté, amarga pratingkah utawa tumindaké kang magepokan klawan wong akèh lan lumrahé nduwé kaluwihan.

Uga delengen[besut | besut sumber]