Tokoh masyarakat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Tokoh masyarakat iku wong-wong sing antuk kinurmatan lan diakoni ing masyarakaté, amarga pratingkah utawa tumindaké kang magepokan klawan wong akèh lan umumé nduwé kaluwihan.

Uga delengen[besut | besut sumber]