Tokoh masyarakat

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Tokoh masyarakat iku wong-wong sing antuk kinurmatan lan diakoni ing masyarakaté, amarga pratingkah utawa tumindaké kang magepokan klawan wong akèh lan umumé nduwé kaluwihan.

Uga pirsani[sunting | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tokoh_masyarakat&oldid=1045088"