Tingkeban

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Tingkeban iku padha waé karo Mitoni mung sejé istilah. Tingkeban asalé saka tembung tingkeb kang tegesé tutup, dadi tingkéban iku upacara panutup utawa upacara kang pungkasan kang diadani nganti bayiné lair.

Uga delengen[besut | besut sumber]