Tingkeban

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Tingkeban iku padha waé karo Mitoni mung sejé istilah. Tingkeban asalé saka tembung tingkeb sing maknané tutup, dadi tingkéban iku upacara panutup utawa upacara sing pungkasan sing diselenggarakaké nganti bayiné lair.

Uga pirsani[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tingkeban&oldid=876434"