Tikus pithi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Tikus pithi iku kalebu jinis tikus sing paling cilik ukurané yèn dibandingaké karo jinis tikus liyané. Nanging sanadyan ukurané cilik, tikus pithi iku kéwan sing lucu lan pinter. Nanging amarga kotor uripé dadi ya tetep mbebayani kanggo kaséhatan manungsa.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]