Tikus sawah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tikus sawah
Status konsèrvasi
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Animalia
Filum: Chordata
Kelas: Mammalia
Ordo: Rodentia
Kulawarga: Muridae
Subkulawarga: Murinae
Marga: Rattus
Jinis: R. argentiventer
Jeneng binomial
Rattus argentiventer
(Robinson & Kloss, 1916)

Tikus sawah, Rattus argentiventer, iku tikus sing manggon lan urip ana ing sawah, amarga iku tikus mau diarani tikus sawah. Tikus iki mangan pari lan kéwan cilik-cilik sing ana ing sawah. Sawetara ahli nglebokaké tikus sawah iki minangka subjenis saka tikus omah Rattus rattus (i.e. R. r. argentiventer).

Rujukan[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tikus_sawah&oldid=961949"