The Shawshank Redemption

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

The Shawshank Redemption iku sawijining filem babaran taun 1994. Filem iki diadaptasi saka novèlé Stephen King sing sesirahé Rita Hayworth and Shawshank Redemption.[1] Filem kuwi disutradarani Frank Darabont lan skenarioné ditulis karo Frank Darabont. Jinis filem Crime Drama kuwi dibabar tanggal 14 Oktober ing Amérika Sarékat.[2] Filem sing nganggo basa Inggris kuwi diprodhuksi déning Castle Rock Entertainment.[2]

Para paraga[besut | besut sumber]

Dalan ceritané[besut | besut sumber]

Andy dituding keliru matèni bojoné lan wusanané awaké mlebu kunjara amarga ora bisa mènèhi bukti yèn wawaké ora matèni.[2] Ing kunjara, Andy nglakoni akèh hal sing nggawé piyambaké disegani karo kanca-kancané lan petugas kunjara amarga bisa ngurus bab pajeg.[2] Ing kunjara kuwi uga diceritakné bab akehé korupsi.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j "sinopsis filem shawshank redemption". www.movienfilem.com. Dijupuk 25 August 2016. 
  2. a b c d "film the shawshank redemption (1994)". www.movie.co.id. Dijupuk 25 August 2016.