The Pilgrimage

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
The Pilgrimage
The Pilgrimage original Book cover.jpg
Panganggit Paulo Coelho
Sesirah asli O Diário de Um Mago
Nagara Brazil
Basa Portuguese
Kala babar
1987
Disusul The Alchemist (1988)

The Pilgrimage (Basa Portugis: O Diário de Um Mago, "Diary of a Mage") ya iku novèl taun 1987 anggitané Paulo Coelho, novèlis kalairan Brasil. Buku iki klumpukan pengalamané Paulo nalika dhèwèké nlajahi Spanyol iring lor saperlu jiyarah ing Santiago de Compostela. Novèl iki jènrené petualangan lan panemuan-dhiri.

Jejer[besut | besut sumber]

Caritané wiwit taun 1986 nalika Coelho nglakoni perintah saka Regnus Agnus Mundi (RAM), nanging dhèwèké gagal. Sabanjuré, Coelho dikon jiyarah ing Camino de Santiago kanggo nemu pedang sing dadi simbul panampan sajeroning ajaran RAM. Dhèwèké kudu éntuk prastawa ngenani urip sing lugas. Pesiyar iki ndadèkaké Coelho faham hakèkating urip sing lugas.