The Pickwick Papers (film)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

The Pickwick Papers iku sawijining filem Britania sing dirilis taun 1952. Film adhedhasar buku karyané Charles Dickens. Film iki disutradarani Noel Langley. Film iki olêh Bruwang Emas ing Rusia. Ing kono hak-hak filem iki didol lan regané £10.000.

Para paraga[besut | besut sumber]