The Pickwick Papers (film)

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

The Pickwick Papers iku sawijining film Britania sing dirilis taun 1952. Film adhedhasar buku karyané Charles Dickens. Film iki disutradarani déning Noel Langley. Film iki olêh Bruwang Emas ing Rusia. Ing kono hak-hak film iki didol lan regané £10.000.

Para paraga[besut | besut sumber]