The Italian Job

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. The Italian Job iku filem Inggris taun 1969, sing ditulis déning Troy Kennedy Martin, diprodhuksi déning Michael Deeley lan disutradarani Peter Collinson. Ing sasi November 2004, kalawarti Total Film mènèhi gelar The Italian Job minangka filem Inggris sing paling apik angka 27.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:The Italian Job