Tetanduran hias

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tetanduran hias

Tetanduran hias ya iku sakabehing tetanduran sing ditandur kanggo taman, hiasan ruangan, upacara, komponen riasan, lan uga bisa kanggo karangan bunga.[1] Umume tetanduran iki bisa diarani kekembangan.[1] Tentanduran hias akeh jinise, sing biasa ditemokaken ing désa-désa ya iku ana kembang mawar, melati, kembang sepatu, kembang srengéngé,[2] lan liya-liyane.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b (id)[1](diunduh tanggal 22 maret 2011)
  2. ^ (id)[2](diunduh tanggal 22 Maret 2011)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tetanduran_hias&oldid=1005105"