Tetanduran hias

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Tetuwuhan hias

Tetuwuhan hias ya iku sakabehing tetuwuhan sing ditandur kanggo taman, rerenggan ruangan, upacara, komponèn riasan, lan uga bisa kanggo karangan bunga.[1] Lumrahé tetuwuhan iki bisa diarani kekembangan.[1] Tentanduran hias akèh jinisé, sing biyasa ditemokaken ing désa-désa ya iku ana kembang mawar, melati, kembang sepatu, kembang srengéngé,[2] lan liya-liyané.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b [1](diunduh tanggal 22 maret 2011)
  2. ^ [2](diunduh tanggal 22 Maret 2011)