Terespol

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Terespol
Terespol herb.svg
Lambang Terespol
POL Terespol map.svg
Lokasi Terespol
Katrangan cekak
Provinsi: Lublin
Jembar: 10,11 km²
Pedunung: 6.000 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Terespol
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: Jacek Danieluk

Terespol iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki dunungé ing pawatesan karo Bélarus, ing sabrangé kutha Brest. Kutha iki nduwé pedunung kurang luwih 6.000 jiwa.


  1. ALIH Cithakan:Polen-stub