Lempongan Cendrawasih

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Teluk Cendrawasih)
Jujug: pandhu arah, pados
Spatule MHNT ETH AC OC 21.JPG

Lempongan Cendrawasih punika wangun lempongan ing tlatah wétan propinsi Irian Jaya Kulon kang dumunung ing Pulo Nugini. Lempongan punika kaubengi déning pulau-pulau kayata Biak, Yapen ugi daratan utama Papua.