Teluk Cendrawasih

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Spatule MHNT ETH AC OC 21.JPG

Teluk Cendrawasih punika wangun teluk ing tlatah wétan provinsi Irian Jaya Kulon kang dumunung ing Pulo Nugini. Teluk punika kaubengi déning pulau-pulau kayata Biak, Yapen ugi daratan utama Papua.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Teluk_Cendrawasih&oldid=930784"