Tayo the Little Bus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tayo the Little Bus (Tayo Bis Cilik, basa Koréa: 꼬마버스 타요, kkoma-beosu tayo) ya iku pilem sèri kartun tivi sing digawé déning Iconix Entertainment lan Educational Broadcasting System (EBS) saka Koréa Kidul. Kacrita bab tetumpakan ing kutha, mliginé bis. Karakter utamané ya iku Tayo, bis cilik wernané biru, lan kanca-kanca bisé, Rogi (werna ijo), Lani (werna kuning), Gani (werna abang), lsp.

Réferènsi[besut | besut sumber]