Taman asu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
asu Tompkins Square Park sing nembe direnovasi yaiku sing pertama ing New York City, lan saiki diarani salah siji saka limang taman asu paling apik ing Amerika Serikat dening majalah Dog Fancy .

Taman asu minangka taman kanggo segawon kanggo olahraga lan muter ing lingkungan sing dikontrol kanthi pengawasan saka pihak sing duwe.

Taman asu duwe macem-macem fitur, sanajan biasane nawakake pager 4 'nganti 6', titik mlebu lan pintu gerbang kaping pindho, saluran pembuangan sing cukup, bangku kanggo manungsa, iyub-iyub kanggo dina-dina panas, parkir sing cedhak karo situs iki, banyu, scooper pooper Pick munggah lan mbuwang saka kewan sampah ing tong sampah dijamin, lan biasa pangopènan lan reresik saka latar. Taman asu uga bisa menehi akses kursi-kursi, kolam kanggo renang lan pager liyane kanggo segawon cilik.

hydrant banyu ing taman asu
Asu dolanan "nyekel"