Taman Impian Jaya Ancol

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Cable car Danau Beach Ancol Jakarta Bay City.jpg

Taman Impian Jaya Ancol iku objèk wisata ing Jakarta Lor.[1] Papan iki disadiyakaké kanggo kanggo komunitas pembaharuan ing kauripan masarakat kang dadi kebanggaan bangsa.[1] Nyiptakake lingkungan sosial kang luwih apik nganggo kasenengan kang kualitasé duwé unsur kagunan budaya lan kawruh, kanggo minangka komunitas Life Re-Creation kang dadi mongkogé bangsa.[1]

Objek wisata ing Ancol[besut | besut sumber]

Usaha Pariwisata (Rekreasi dan Resor) diurusi déning anak perusahaan mliginé déning PT Taman Impian Jaya Ancol (“TIJA”) kang kalebu pengelolaan kawasan pariwisata (rekreasi lan resor) lan kagiyatan usaha liyané: entertainment, konvensilan wisata belanja.[2] PJAA gawé “area pariwisata terintegrasi” kang ambané 552 Ha, panggonane cedhak pasisir, paling apik ing Jakarta kang gampang diliwati dalan tol, busway lan sepur.[2]

  • Pasisir lan Taman
  • Dunia Fantasi
  • Atlantis Water Adventure
  • Gelanggang Samudra
  • Sea World
  • Putri Duyung Cottages
  • Padang Golf Ancol
  • Marina
  • Pasar Kagunan
  • Pulo Bidadari
  • Ritel
  • Hailai Executive Club
  • Kereta Gantung

Fasilitas ulah raga bowling taraf internasional kanggo 60 lintasan

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c Taman Impian Jaya Ancol (Dipuntingali tanggal 5 Juli 2011)
  2. ^ a b Taman Impian Jaya Ancol (Dipuntingali tanggal 5 Juli 2011)