Taman Impian Jaya Ancol

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cable car Danau Beach Ancol Jakarta Bay City.jpg

Taman Impian Jaya Ancol iku objèk wisata ing Jakarta Lor.[1] Papan iki disadiyakaké kanggo kanggo komunitas pembaharuan ing kauripan masarakat kang dadi kebanggaan bangsa.[1] Nyiptakake lingkungan sosial kang luwih apik nganggo kasenengan kang kualitasé duwé unsur kagunan budaya lan kawruh, kanggo minangka komunitas Life Re-Creation kang dadi mongkogé bangsa.[1]

Objek wisata ing Ancol[besut | besut sumber]

Usaha Pariwisata (Rekreasi dan Resor) diurusi déning anak perusahaan mligi déning PT Taman Impian Jaya Ancol (“TIJA”) kang kalebu pengelolaan kawasan pariwisata (rekreasi lan resor) lan kagiyatan usaha liyané: entertainment, konvensilan wisata belanja.[2] PJAA gawé “area pariwisata terintegrasi” kang ambané 552 Ha, panggonane cedhak pasisir, paling apik ing Jakarta kang gampang diliwati dalan tol, busway lan sepur.[2]

  • Pasisir lan Taman
  • Dunia Fantasi
  • Atlantis Water Adventure
  • Gelanggang Samudra
  • Sea World
  • Putri Duyung Cottages
  • Padang Golf Ancol
  • Marina
  • Pasar Kagunan
  • Pulo Bidadari
  • Ritel
  • Hailai Executive Club
  • Kereta Gantung

Fasilitas ulah raga bowling taraf internasional kanggo 60 lintasan

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c Taman Impian Jaya Ancol (Dipuntingali tanggal 5 Juli 2011)
  2. a b Taman Impian Jaya Ancol (Dipuntingali tanggal 5 Juli 2011)