Tallulah (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tallulah ya iku filem drama-komedi sing ditulis lan disutradarani Sian Heder. Film Tallulah diparagani déning Ellen Page, Allison Janney, lan Tammy Blanchard. Filem iki digebyakaké ana ing 2016 Sundance Film Festival ing tanggal 23 Januari taun 2016. Lan filem iki digebyakaké saindenging donya ing tanggal 29 Juli taun 2016 ana ing Netflix.

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

  • Ellen Page minangka Tallulah
  • Allison Janney minangka Margo
  • Evan Jonigkeit minangka Nico
  • Tammy Blanchard minangka Carolyn Ford
  • David Zayas minangka Detèktip Richards
  • John Benjamin Hickey minangka Stephen
  • Zachary Quinto minangka Andreas
  • Uzo Aduba minangka Detèktip Kinnie
  • Fredric Lehne minangka Russell Ford
  • Evangeline lan Liliana Ellis minangka Madison Ford/'Maggie'
  • Felix Solis minangka Manuel

Gebyagan[besut | besut sumber]

Tallulah digebyakaké ana ing 2016 Sundance Film Festival tanggal 23 Januari taun 2016.[1] Sadurungé filem iki digebyakaké ana ing Fèstival, Netflix ngakuisisi hak distribusi saka filem iki.[2] Film Tallulah digebyakaké ing tanggal 29 Juli taun 2016.[3]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Sneider, Jeff (December 2, 2015). "Sundance: James Franco’s ‘Goat,’ Ellen Page’s ‘Tallulah’ Highlight Dramatic Competition". TheWrap. Dijupuk December 8, 2015. 
  2. Berger, Laura (January 13, 2016). "Netflix Buys Sian Heder's 'Tallulah,' Starring Ellen Page and Allison Janney". Indiewire. Dijupuk January 13, 2016. 
  3. Van-Syckle, Katie (April 27, 2016). "Movies About Women Nearly Impossible to Finance, Say Indie Producers". Variety. Dijupuk April 28, 2016.