Tahu lonthong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tahu lonthong wis dadi panganan sing lumrah ana ing tlatah Jawa. Sajatiné bahan sing dimasak meh padha karo gado gado, mung tahu lonthong Blora sambele nganggo kecap legi tur supaya luwih sedhep di tambah taoge utawa kul irisan, godhong kucai lan kacang goreng utuhan.