Tahallul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Tahallul iku metu saka ihram kanthi nyukur utawa gunting rambut sawisé wektuné.

Tahallul kapérang dadi loro:

  1. Tahallul awal
  2. Tahallul thani

Tahallul awal[besut | besut sumber]

Tahallul awal iku cukur luwih awal ing Mina, apiké satekané saka Muzdalifah ing tanggal 10 Zulhijjah sawisé nglontar jumrah.

Tahallul thani[besut | besut sumber]

Tahallul thani iku sawisé tawaf lan sa'i kaji.