Tacloban

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Ph locator leyte tacloban.png

Tacloban iku sawijining kutha plabuan ing Filipina. Kutha iki dumunung watara 360 mil sisih kidul-wétané kutha Manila. Kutha iki minangka kutha krajan provinsi Leyte. Saliyané iku kutha iki dadi pusat regional tlatah Visayas Wétan.

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tacloban&oldid=998470"