Tacloban

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Ph locator leyte tacloban.png

Tacloban iku sawijining kutha plabuan ing Filipina. Kutha iki dumunung watara 360 mil sisih kidul-wétané kutha Manila. Kutha iki minangka kutha krajan provinsi Leyte. Saliyané iku kutha iki dadi pusat regional tlatah Visayas Wétan.