Tenaga kerja Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka TKI)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tenaga kerja Indonésia, utawa dicekak TKI, ya iku wong-wong Indonésia kang dikirim menyang mancanagara saperlu nyambut gawé. Akèh-akèhé TKI dikirim menyang Malaysia.

Kasus[besut | besut sumber]

Sawenèh kasus tindak siya tumrap TKI ing mancanagara, ya iku:

  • Kasus Tuti Tursilawati kang diukum mati.
  • Kasus tindak siya ing Hongkong.