Tú alfagra land mitt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Tú alfagra land mittiku lagu kabangsané Kapuloan Faroe. Kapuloan Faroe iku tlatah otonom saka nagara Denmark.

Tèks[besut | besut sumber]

Alihbasa[besut | besut sumber]