Tú alfagra land mitt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Tú alfagra land mittiku lagu kabangsané Kapuloan Pharur. Kapuloan Pharur iku tlatah otonom saka nagara Dhènemarken.

Tèks[besut | besut sumber]

Alihbasa[besut | besut sumber]