Téx-Méx

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tuladha sajian lan bahan-bahan modern Tex-Mex: jagung, kripik tortilla, keju, taco, salsa, cabai, lan masakan daging sapi.

Olahan Tex-Mex (saka Texan lan Meksiko ) minangka masakan daerah Amerika sing asale saka kreasi kuliner masarakat Tejano ing Texas . Wis nyebar saka negara wates kayata Texas lan liya-liyane ing Amerika Serikat Kidul Kulon menyang negara liya uga Kanada. Tex-Mex paling kawentar ing Texas lan wilayah-wilayah tanggane, utamane negara-negara cedhak ing AS lan Meksiko. Iki minangka jinis subtipe masakan Kulon Kidul [1] [2] [3] ditemokake ing Amérika Kidul Kidul.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Walsh, Robb. The Tex-Mex Cookbook (XVI ed.). New York: Broadway Books.
  2. Feniger, Susan; Siegel, Helene; Miliken, Mary Sue (2002). Mexican Cooking for Dummies. Scranton: Courage Books.
  3. Martinez, Etienne. "Mexicans in the U.S.A: Mexican-American / Tex-Mex Cousine". Lightmillennium.org. Dibukak ing 14 October 2017.