Téoréma

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Téoréma Pitagoras nduwèni luwih saka 370 pambuktian kabeneran

Téoréma ya iku gagasan jroning matématika sing bisa dibultèkaké. Téoréma dibuktèkaké nganggo logika lan téoréma liyané sing wis kabukti.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Téoréma&oldid=985264"