Téoréma

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Téoréma Pitagoras nduwèni luwih saka 370 pambuktian kabeneran

Téoréma ya iku gagasan jroning matématika sing bisa dibultèkaké. Téoréma dibuktèkaké nganggo logika lan téoréma liyané sing wis kabukti.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Téoréma&oldid=985264"