Téoréma

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Téoréma Pitagoras ndhuweni luwih saka 370 pambuktian kabeneran

Téoréma yakuwi gagasan jroning matématika sing bisa dibultèkaké. Téoréma dibuktèkaké nganggo logika lan téoréma liyané sing wis kabukti.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Téoréma&oldid=821600"