Menyang kontèn

Témpé sengèk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Témpé sengèk iku panganan kang digawé saka dhelé. Biasane dipangan karo geblèk. Témpé sengèk iku lumrahé tinemu ing tlatah padésan ing Tanah Jawa.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Archive copy". Diarsip saka sing asli ing 2016-03-10. Dibukak ing 2015-10-23.{{cite web}}: CS1 maint: archived copy as title (link)