Téa Leoni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gambar:Tea leoni88.jpg
Téa Leoni nganggo klambi China ing taun 2001

Téa Leoni iku sawijining artis Amérika Sarékat. Dhèwèké omah-omah karo David Duchovny (bintang The X-Files) ing tanggal 6 Mei 1997.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Téa_Leoni&oldid=1093122"