Tèh kembang sepatu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Teh kembang sepatu
Calyces kembang garing

Teh Waru iku salah sawijining teh herbal digawe minangka infus saka layung utawa jero magenta-colored calyces ( sepals ) saka rosela (Hibiscus sabdariffa) kembang. Dikonsumsi panas lan adhem. Nduweni rasa tart, kaya cranberry .