Summer '03 (Filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Summer '03
Barkas:Summer '03 poster.jpg
Theatrical release poster
DisutradaraniBecca Gleason
DiprodhuseriAlexandre Dauman
Eyal Rimmon
Ditulis déningBecca Gleason
DibintangiJoey King
Jack Kilmer
Andrea Savage
Erin Darke
Kelly Lamor Wilson
Stephen Ruffin
Paul Scheer
June Squibb
DimusikiNathan Matthew David
SinématografiBen Hardwicke
Dibesut déningJosie Azzam
Perusahaan
prodhuksi
Big Cat Productions
Dibabar déningBlue Fox Entertainment
Tanggal metu
  • Maret 10, 2018 (2018-03-10) (SXSW)
  • Sèptèmber 28, 2018 (2018-09-28) (United States)
Suwéné
95 minutes[1]
NagaraUnited States
BasaInggris
Summer '03
Barkas:Summer '03 poster.jpg
Theatrical release poster
DisutradaraniBecca Gleason
DiprodhuseriAlexandre Dauman
Eyal Rimmon
Ditulis déningBecca Gleason
DibintangiJoey King
Jack Kilmer
Andrea Savage
Erin Darke
Kelly Lamor Wilson
Stephen Ruffin
Paul Scheer
June Squibb
DimusikiNathan Matthew David
SinématografiBen Hardwicke
Dibesut déningJosie Azzam
Perusahaan
prodhuksi
Big Cat Productions
Dibabar déningBlue Fox Entertainment
Tanggal metu
  • Maret 10, 2018 (2018-03-10) (SXSW)
  • Sèptèmber 28, 2018 (2018-09-28) (United States)
Suwéné
95 minutes[2]
NagaraUnited States
BasaInggris

Summer '03 ya iku film komedi saka nagara Amerika taun 2018 sing ditulis lan diarahake dening Becca Gleason. Bintang film kasebut yaiku Joey King, Jack Kilmer, Andrea Savage, Erin Darke, Kelly Lamor Wilson, Stephen Ruffin, Paul Scheer lan Juni Squibb . Film kasebut dibabar tanggal 28 September 2018, dening Blue Fox Entertainment .

Paraga[besut | besut sumber]

  • Joey King minangka Jamie Winkle
  • Jack Kilmer minangka Lukas
  • Andrea Savage minangka Shira Winkle
  • Erin Darke minangka Pangarep-arep
  • Kelly Lamor Wilson minangka Emily
  • Stephen Ruffin minangka Maret
  • Paul Scheer minangka Ned Winkle
  • Juni Squibb minangka Dotty Winkle
  • Steffan Argu minangka Josh
  • Monica Mathis minangka Kanca Jamie
  • Logan Medina minangka Dylan
  • Travis James minangka Buck
  • John Weselcouch minangka Dokter Spaulding
  • Elise DuQuette minangka Petugas Quincy
  • Bill Eudaly minangka Rama Patrick
  • Paul Ryden minangka Randall Smithton
  • Jared Grey minangka Nico
  • Nick Caruso minangka Ranger Todd Brown
  • Rick Andosca minangka Herman
  • Melissa Youngblood minangka Laura Tomlinson
  • Morgan Savoy minangka Stephanie Willis
  • Hayden Burrell minangka kancane Young Ned

Prodhuksi[besut | besut sumber]

Fotografi utama diwiwiti tanggal 19 September 2017, ing Atlanta, Georgia . [3]

Babar[besut | besut sumber]

Film iki dirilis ing South by Southwest tanggal 10 Maret 2018. [4] Film kasebut dirilis tanggal 28 September 2018, dening Blue Fox Entertainment . [5]

Cathetan[besut | besut sumber]

  1. "'Summer '03' Review". The Hollywood Reporter. 2018-09-25. Retrieved 2018-09-29.
  2. "'Summer '03' Review". The Hollywood Reporter. 2018-09-25. Retrieved 2018-09-29.
  3. "Joey King, Jack Kilmer Starring in Coming-of-Age Indie 'Summer 03'". The Hollywood Reporter. 2017-09-19. Retrieved 2018-09-29.
  4. Dave McNary (2018-01-31). "SXSW Film Festival 2018 Full Lineup: 'Quiet Place' Set as Opener". Variety.com. Retrieved 2018-09-29.
  5. "'Summer '03' Trailer: Joey King Stars in Coming-of-Age Indie Film". The Hollywood Reporter. 2018-08-22. Retrieved 2018-09-29.