Sultan Iskandar Muda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sultan Iskandar Muda (Acèh,Banda Acèh, 1593 utawi 1590 – Banda Acèh, Acèh,27 September 1636) minangka sultan ingkang ageng ing Kesultanan Acèh, ingkang nguwaosi saking 1607 ngantos 1636. Acèh gadhah kawijayan nalika sangandhaping pamaréntah Iskandar Muda.