Sulejówek

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sulejówek
Herb Sulejówka.gif
Lambang Sulejówek
120px
Lokasi Sulejówek
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: 19,51 km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Sulejówek
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Sulejówek iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sulejówek&oldid=1090649"