Suaka Alam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Prakata[besut | besut sumber]

Suaka Alam iku yalah alas utawa belantara sing dikelola kanggo ngelindungi kekayaan keanekaragaman hayati utawa keindahan alam ing kawasan suaka iku. Istilah liyane yalah kawasan konservasi.

Jinis-Jinis[besut | besut sumber]

Mangga Pirsani[besut | besut sumber]