Suaka Alam

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Prakata[besut | besut sumber]

Suaka Alam iku yalah alas utawa belantara sing dikelola kanggo ngelindungi kekayaan keanekaragaman hayati utawa keindahan alam ing kawasan suaka iku. Istilah liyane yalah kawasan konservasi.

Jinis-Jinis[besut | besut sumber]

Mangga Pirsani[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Suaka_Alam&oldid=1000099"