Stik bokong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Steak gumpalan dimasak ing wajan

steak bokong yaiku potongan daging sapi . Iki bisa uga diarani:

  • Steak saka sisih ndhuwur steak primal sing digiling Amerika
  • Inggris utawa Australia sing dipotong saka primal gumpalan, umume padha karo sirloin Amerika

Referensi[besut | besut sumber]